Image

Ehkki ilmateade lubab homsest jälle hulga jahedamat ilma kui viimase nädala jooksul on olnud, peaks juuni saabumine tähistama suve algust ja puhkusteperioodi saabumist, sestap annan teada, et käesoleva nädala lõpust läheb ka Lõngaklubi mõneks ajaks suvepuhkusele.

Osalt seetõttu, et suvel on peale kudumise palju muudki põnevat teha (lisaks tuleb pikemaaegsetele klubilistele anda aega juba olemasolevate varude realiseerimiseks 😉 ), teine põhjus on aga minu jaoks palju isiklikum – et meie pere saab kohe-kohe ühe liikme juurde, siis tahaksin natukeseks jätta kogu tähelepanu just temale 🙂

Mis see puhkus siis õigupoolest tähendab? 
Eelkõige seda, et uusi koostellimusi me hetkel plaani ei võta. Puhkame, kogume uusi ideid ja peame plaani uute koostööpartneitega (lõngatootjatega), et siis suve lõpu või sügise alguse poole uute põnevate võimalustega lagedale tulla.
Kõik olemasolevad poolikud tellimused veame loomulikult lõpuni nii nagu planeeritud ning ilmselt saavad üles ka peagi saabuvad Dye Studio lõngad.

Teine palju toredam uudis on see, et puhkusele eelneb juba olemasolevate lõngade suur soodusmüük! Selle nädala lõpuni ehk 30. maini on Lõngaklubi grupi fotoalbumites kõik olemasoelvad lõngad 10% soodsamad (tavapärase klubilise 5% soodustuse asemel) ja üle 50eurostele tellimustele kehtib Smartpostiga tasuta postitamine!
Tänase esmaspäevase päeva jooksul saavad gruppi üles ka Lang Golfi ja Baby Cottoni uuendused, neile on vahepeal värvivalikut lisandunud.
Juuni algusest kaob mõneks ajaks (täpset pausi pikkust ei oska prognoosida) läbi grupi ka kohe olemasolevate lõngade ostmisvõimalus, seega on see hea võimalus enne puhkusele minekut soodsa hinnaga oma varusid täiendada.
Soodushind ei kehti vaid The Natural Dye Studio ettetellimishindade kohta, mis on 30. maini niikuinii jaehindadest soodsamalt saadaval.

Lõngaklubi ise jääb avatuks nagu ikka, olete jätkuvalt oodatud juttu vestma, kogemusi vahetama ja valiminud projekte jagama! Meie kuduhoolikute tore sõpruskond jõuab peagi tuhande liikmeni ja kindlasti leiame ka mõne laheda viisi selle tähistamiseks 🙂
Huviliste olemasolul võiks suve teises pooles ka ühe toreda kokkutuleku korraldada. Umbes sellise nagu meil kevadel Haapsalus oli, aga loodetavasti hulga rahvarohkema 🙂

Kudumiseni!

* Soodustuse saamise eelduseks on tähtajaks tasutud arve.